Is het nu decoratie voor een jubileum, communiefeest, geboorte of verjaardag, ballonnen fleuren een ruimte op, met genuanceerde ballonelementen kan je een vertrouwde kamer omtoveren tot een feestelijke omgeving.
Alles is mogelijk, een entree met ballonnengalerij of ballonnenpilaar, bogen, decoratieve elementen of gepersonaliseerde ballonages, onze Gediplomeerde ballon artiesten gaan tot het uiterste om uw event te laten schitteren en passen zich steeds aan de wensen en noden van de klant.


Inspiratie komt van de klant of het event, met keuze uit een uitgebreid gamma aan standaard ballonages, in een regenboog aan diverse kleuren, zelf zwevend of ondersteund, vind u zeker uw gage, en voor dat heel speciale moment kunnen extravagante ballonnages ontworpen worden die uw event nog meer kleur geven, en u en uw gasten zullen onderdompelen in de feestvreugde.

Ook bedrijven kunnen we bijstaan met decoratieve elementen, een opening, of presentatie, ballonnen fleuren altijd de omgeving op en ze lokken de glimlach uit. Alles is mogelijk. uit een gamma van standaard ballonages tot een speciaal ontwerp dat uw aanbieding of primeur nog meer in de kijker doet staan.

meer afbeeldingen op facebook