Grime is altijd een welkome activiteit op kinderfeestjes, Onze professionele Grime artiesten kunnen putten uit jaren ervaring en hebben een uitgebreid gamma aan figuren in de hand, en daardoor in staat een kindersnuitje in een handomdraai om te vormen naar wat de kinderen zelf verlangen. Heeft uw feestje een thema ? Dan zorgen onze grime artiesten voor de aangepaste grimes.
Voor onze klantjes willen wij steeds het beste, daarom gebruiken wij enkel beproefde producten, steeds van de hoogste kwaliteit,die voldoen aan alle Europese normen van cosmetica : Superstar, Diamond FX, Wolfe, Sillyfarm, Kryolan. Deze zijn gemaakt op waterbasis en zijn dus gemakkelijk te verwijderen met veel water en een klein beetje zeep.


De nieuwste rage zijn glittertattoos. Zowel jong als oud vinden deze prachtige tattoos fantastisch. Deze vorm van animatie zal absoluut een groot succes zijn op je feestje of evenement. Wenst u een unieke tattoo, dan wordt deze voor u op voorhand geproduceerd en op het event uitgevoerd.
.
Er is keuze uit verschillende tekeningen en kleuren van glitters. Met behulp van een sjabloon, huidvriendelijke lijm & glitters maken we in een mum van tijd schitterende creaties


Ook volwassenen kunnen wel eens een kleurtje gebruiken, een meidenavond, party-night of gewoon voor de fun, Met een leuke grime staat u los van de grijze massa. en geeft u uw party een extra dimentie.


meer afbeeldingen op facebook